Startar; Torsdag 19 jan. kl.1945 – kl.2115.

Dette kurset er ei innføring i denne eldgamle kinesisk kampkunst av sakte og flytande bevegelser, både utan og med våpen, med røter i Taoisme. Teknikkar blir utøvd på ein flytande, avslappa men fokusert måte med stillingar som fremjar balanse og koordinasjon. Teknikkane og metodikken er inspirert av natur og bygger på naturlege rørslene – særleg inspirert av visse dyr t.d. tranen, tigeren, bjørnen og slangen.  Ein viktig del av treninga er også den tradisjonelle kinesiske måten for healing og velvære, Qigong. Taiji Quan er ein slags stamfar til alle orientalske kampkunster og eignar seg godt å trene saman med Zen Meditasjon. Taiji Quan også eigner seg godt til ute-trening  – i skogen, ved ein foss eller vatn, og på fjellet.

Vi kombinerer fokusert og strukturert vegledning i ein trygg, roleg og fredeleg stemning. Du treng ikkje vere spesielt sprek eller mjuk. Stillinger og øvinger kan tilpassast.

Kom i laussittande kleder.

Stad; Treningsalen på Aalstveit i Hemsedal161

Kurset går over fem måndagar og kostar kr.500,-.

Betal til konto nr. 2367 20 41465. Merk betaling;Taiji kurs.

Påmeldingsfrist; onsdag 18. januar 2017

Aldersgrense 16 år

For meir info. sjå http://shinkakuzan.com/taiji-quan/ eller  kontakt info@heimvegen.com  eller ring 90656407