Ei helg i vakre omgjevnadar og djup mindfulness. Meditasjon og Qi Gong inne og ute, på skitur og ved bålet.

Med Eevi Beck og Jem Aalstveit.

Dato; 10 – 12 februar 2017

Stad; Aalstveit fjellgard i Hemsedal

Pris; kr.800,- inkl vegetarkost og enkel losji

Påmeldingsfrist; 05.02.2017

Jem og Eevi har praktisert mindfulness i dagliglivet mer enn 20år. Eevi er dessuten lærer i dyp mindfulness, mens Jem er en erfaren vegleder i friluftsliv

Om Lokalen
Frå Aalstveit Fjellgard er det vakker utsikt over høgfjell og skog med mange moglegheitar for skigåing, trugetur, bål o.l..

Tid; Retreatet startar kl.1730 på fredag med litt kveldsmat. Dersom dette er for tidleg kan du kome litt seinare men vi vil ha ein introduksjonsrunde og innføring frå ca. kl.1900. Retreatet sluttar kl.1330 på sundag.

Mat:
Det blir servert vegetarmat. Ta med sjølv om du har spesielle behov.
Ta med:
Du treng ledige kleder til meditasjon, varme og vindtette klær, fjellski/truger og støvler, skisko og skistavar, gamasjer, egen sekk til ekstra kleder, niste og varm drikke, skismørning, solbriller. Vi har litt skiutstyr til leige – gi gjerne melding om du treng. Sovepose, pute, håndklede, toalettsakar.

Pris og overnatting:
Kr.800,- Dette inkluderar mat og bruk av fasilitetar, også overnatting på Aalstveit;- i lavvu (inntil 6 pers),  fjelltelt (vi har nokre få til låns) eller flatseng på dojo-gulvet (meditasjonssalen). Evt i eget telt, bubil e.l.. Det er tilgang til 2 stk. garderobe, dusj og wc..
Prisen er det same om ein overnatte her eller ein annen plass.
De som ønsker meir komfortabel innkvartering kan kontakte Fossheim Hotell Ulsåk,
3560 Hemsedal.

Påmelding: Før 5. feb.

For å melde deg på må du først betale det aktuelle beløpet til HeimVegen, konto 2367 20 41465. Etterpå send e-post eller sms og fortell kva slags overnatting du ynskjer og om du treng skiutstyr. Jem skal då setja deg på deltakerliste, finn ut om me har din storleik i skiutstyr, kjøper inn mat og evt ordne soveplass.
Kontakt og meir info;
Jem Wilson, Aalstveit, 3560
Hemsedal, mob. 90656407, e-post;  info@heimvegen.com

Reisen:
Mer info finnes på rutebok.no (hjelper med bl.a. buss og tog tider frå Bergen), www.nsb.no (tog til Gol frå Oslo og Bergen), og www.brakar.no (lokalbussar til Hemsedal)

Kartreferanse til Aalstveit.

Vel møtt til ei meiningsfull og lærerik helg!