Gjennom Meditasjon og Qi Gong får du ein sterkare følelsen av å vere eitt med den mektige, vakre og uberørte fjellnaturen når du er på tur. Du får også ein større flyt i skiferdigheiten… Kvar morgon og kveld blir det instruksjon og praksis inne med Meditasjon og Qi Gong. Om dagen er me på skitur og praktiserer Ski Gong! Vi kombinerer fokusert og strukturert vegledning med ei triveleg og munter stemning.
Veglederen Jem har drive med kurs sidan 1992 i Hemsedal og har lang erfaring i  Friluftsliv, Meditasjon, Mindfulness, og Qi Gong.
Dato; helga 21 – 23 april 2017
Stad; Aalstveit Gard i Hemsedal
Prisar;
Retreat inkl. mat kr.1500,-
Enkel overnatting kr.350,- (Ta med sovepose)
Overnatting elles kontakt www.fossheim.com
Turutstyr: varme og vindtette klær, fjellski e.l., stavar og støvlar, gamasjar, eigen dagstursekk med ekstra kleder, niste og varm drikke, skismørning/skifell, snøspade, solbriller. Til meditasjon og Qi Gong inne om morgon og kvelden trengs lette og laussittande kleder
Påmeldingsfrist 12 april.
Informasjon; info@heimvegen.com  www.heimvegen.com  mob.90656407
Betaling til konto nr. 2367 20 41465 merk;  Meditasjon og Fjellski.

023

????????????????????????????????????