Mindfullness metodar fremjar eit oppmerksam nærvær i det som skjer her og no. Då slepp vi klamring og motvijle til fortid eller framtid, og opplever ein djupare avspenning,  ro og naturleg stødigheit i kvart øyeblikk.

Deltakarane  først får ei grunnleggjande innføring i Mindfullness metodar inkl. pusteøvinger, stillinger og bevegelsar. Vi vidareutvikler det gjennom Turmeditasjon i skog og høgfjell, Qi Gong/Taiji, Shiatsu, Bueskytting, Kalligrafi, Te-seremoni, gruppesamtalar, foredrag  m.m.. Vi kombinerer strukturert vegledning med ei triveleg og munter stemning.

Stad; Aalstveit gard i Hemsedal med vakker utsikt over høgfjell og skog med bl.a. mange fine naturstigar til gåmeditasjon.

Datoar; 15 – 19 juli, 11 – 13 aug.,  08 – 10 sept.,  06 – 08 okt.161

Retreat prisen pr. pers; kr.2000,- helg, kr.3400,- 4 dagar

Dette inkluderar vegledning, og bruken av fasilitetane.

Enkel overnatting på Aalstveit pris kr.250,- pr.døgn Hugs! Sovepose, pute, håndklede, toalettsakar.

Overnatting elles kontakt www.fossheim.com eller www.hemsedal.com/no

Til aktivitetar ved lokalen trengs lette og laussittande kleder også gjerne penn/blyant og notisblokk. På tur trengs vanntette, pustande klær, fjellstøvlar, gamasjar, eigen dagstursekk til ekstra kleder, niste og drikke, solbriller.

Veglederen Jem har drive med kurs sidan 1992 i Hemsedal og har lang erfaring i  Friluftsliv, Meditasjon, Mindfulness, og Qi Gong.

Påmeldingsfrist 10 dagar før den aktuelle helga/Retreat.

Informasjon og påmelding; info@heimvegen.com    mob.90656407bue1

Betaling til konto nr. 2367 20 41465 merk;  HeimVegen Retreat.