AKTIVITETSTILBOD FRÅ JUNI TIL OKTOBER 2017

KURS OG RETREAT

HeimVegen Retreat – Mindfulness Aktivitetar

Etter ei  innføring i Mindfullness metodar får deltakarar moglegheit til å øve aktivt; Turmeditasjon i skog og høgfjell, Qi Gong/Taiji, Shiatsu, Bueskytting, Kalligrafi, Te-seremoni, gruppesamtalar, foredrag  m.m.. Mindfullness Moro!

Datoar; 15 – 19 juli, 11 – 13 aug.,  08 – 10 sept.,  13 – 15 okt.

Retreat prisen pr. pers; kr.2000,- helg, kr.3400,- 4 dagar

Den lokale vegleiaren, Jem, har lang erfaring med kurs i Friluftsliv, Meditasjon, Mindfulness, og Qi Gong.

Meditasjon og Qi Gong på Høgfjellet

Gjennom Meditasjon og Qi Gong får du ein følelse av å vere eitt med den mektige og vakre fjellnaturen når vi er på tur.  Vi kombinerer fokusert og strukturert vegledning med ei triveleg og munter stemning.217

Den lokale vegleiaren, Jem, har lang erfaring med kurs i Friluftsliv, Meditasjon, Mindfulness, og Qi Gong.

Datoar; 07 – 09,  juli, 15 – 17 sept.

Prisar; pr. pers; kr.2000,-

Sikkerheit på Fjelltur

Bli meir sjølvstendig og kjenn deg tryggare på fjellturar i sommarhalvåret. Kurset foregår mest ute på tur og deltakarar lærer om bl.a. kart, kompass og GPS, vegval, tur i brattlende og ved vassdrag, vær, å sokje ly,m.m..  Moglegheit for overnatting i telt.

Den lokale Vegleiaren, Jem Aalstveit, har over 30 års erfaring  som vegleiar i høgfjellet,

Datoar; 30 juni – 02 juli, 18 – 20 aug.027

Prisar; pr. pers; kr.2000,-

NB! PÅMELDINGER TIL KURS OG RETREAT;

Minst 14 dagar før det aktuelle kurset. Du blir påmeldt ved å betale det aktuelle beløpet til HeimVegen, konto 2367 20 41465. Send då e-post eller ring Jem som set deg på deltakerliste, kjøper inn mat og evt ordne soveplass.

 

DAGSTURAR OG KURS;

Fjelltur

Bli med på fjelltur i høgfjellet med ein lokal vegleiar. Du opplever den mektige, vakre og uberørte høgfjellsnaturen og vegleiaren viser og fortell ein del om lokale tradisjoner og historie, den lokale fjellnaturen og kulturen, plante og dyreliv.

Kvar sun. juni – okt. Påmelding minst to dagar før.
Pris: NOK 400,- pr.pers. min 3 maks 7 vaksne personer.
Informasjon og påmelding: ; info@heimvegen.com  mob.90656407

Tur på Nørelistøl

Omvisningstur på Nøreli med den lokale bonden og vegvisaren på sin regelmessige tilsynsrunde. Me ser etter flokken med Gamalnorsk Spælsau som går fritt i området heile sommaren. Under turen kan du lære om lokalhistorie og arkeologi, plante og dyreliv, tradisjonar og folketru.

Kvar laur. juni – okt. Påmelding minst 2 dagar før.
Pris: NOK 400,- pr.pers. min 3 maks 7 vaksne personer
Informasjon og påmelding:  info@heimvegen.com  mob.90656407

 

Tur med Tradisjonell Bueskytingbue1

Opplev naturen og kulturen i Hemsedal gjennom tradisjonell  bueskyting. Prøv moderne utgaver av tradisjonelle buer brukt til jakt her sidan forhistorisk tid. Skyting først mot blink før vi ein tek ein tur med buene i skog eller fjell, stump shooting.

Kvar fre. juni – okt. Påmelding minst 2 dagar før.
Pris: NOK 400,- pr.pers. min 3 maks 7 vaksne personer
Informasjon og påmelding:  info@heimvegen.com  mob.90656407

Fjelltur med Meditasjon og Qi Gong

Meditasjon og Qi gong på dagstur i Hemsedalsfjellet med ein lokal vegleiar. Meditasjon fremjer avslappa, og flytande bevegelser når vi går, står eller sitte; å vere eitt med den mektige, vakre og uberørte fjellnaturen som vi går i.

Kvar tors. juni – okt. Påmelding minst 2 dagar før.
Pris: NOK 400,- pr.pers. min 3 maks 7 vaksne personer.
Informasjon og påmelding: ; info@heimvegen.com  mob.90656407

Dagskurs i Sying og Trykking av Saueskinn

Lær å sy bruks- og pynteting i saueskinn av Gamalnorsk Spælsau. Trykking av mønster med treblokkar.009

Datoar; 8 juli, 5 aug, 7 okt.

Pris; kr.500,- inkl. vegledning og materiale

Informasjon og påmelding: ; Kirsten Aalstveit, info@heimvegen.com  mob.99320971