UTLEIGE

HeimVegen har fleire lokaler til utleige, og kan huse dei fleste.

Stølsbua på Nøreli er ein autentisk hytte, som liggjer i fantastiske omgivnader,og er eit flott utgangspunkt for ei naturleg oppleving.
Konferanselokalene og Treningssalen, lokalisert på Aalstveit Gard, er nyoppussa og trivelige lokalar som kan brukast til mykje forskjelleg.

 

NØRELI- STØLEN

Stølsbu på 980 moh i idyllisk beliggenheit med utsikt over Skogshorn, Hemsedalsfjellet og Valdres.
Godt restaurert, og islolert.

Sykkelstig om sommaren (del av sykkelstammveg frå Larvik til Ålesund), og skiløype om vinteren til Hemsedal, Golsfjellet og Valdres, 50m frå bua. Flott villmark og turområde pluss kulturlandskap, dyregrav m.m., padling /fisking/bading i Nøra og Tisleifjorden. 4 km til Lykkja, 25km. til Hemsedal Sentrum (alpinsenter).

Denne hytta/stølsbua er på 50m2, 8 sengeplassar, 2 vedomn, 2 propanplater til matlaging, solcellepanel med lys og 12v uttak, vatn frå brønn, utedo, tilgang til straum, komfyr og fryserboks i mjølkerommet.
Bra veg om sommaren, skiløype om vinteren – snøskutertransport bestillast frå Vollebekk på Lykkja.

 

MEIR INFORMASJON

Vil du vite meir om stølen, og hvilke moglegheiter den byr på?
Det er flott å kombinere overnatting på stølen med kursing hos HeimVegen. Ta kontakt for meir informasjon.

BASISPRIS

Helg frå kr 900,-
Veke frå kr 2000,-

TRENINGSSALEN

eller dojo, er i kjellaretasjen. Den er på 150kv.m., lyst og triveleg, med mjuk golv og spegel (valfritt). Salen blir brukt til bl.a. dans, natural play, yoga, foredrag musikk, og framstillinger m.m. Elles held me regelmessige kurs og samlinger innan kampkunst pluss meditasjons retreat.

Kurslokalen fungerar bra for mange forskjellige type arrangengement. Den er eigna best til litt mindre grupper – helst ikkje meir enn 20 pers. Brukarar inkluderar firma, utdanningsverksemd, turistbedriftar, lag og foreininger, vaktselskap, privat personar m.fl. Kontakt oss for meir info. Då vi kan diskutere moglegheiter, omfang, pris o.l.

 

KURSLOKALEN

Kurslokalen vår er brukt til Kurs, Seminar, Møte, Team Building, Treningshelg, Retreat, Foredrag m.m..

Det er eit ombygd mjølkefjøs som no består av fleire rom; Treningssal i under etasjen på 150m3. Øvre etasjen (ogso 150m3);- møte/mat-stugu, kjøkken, 2 garderober og WC, Behandlingsrom (Rosenmetode), handverksrom og kontor.

Vi er enkel å finne og ikkje så langt frå sentrum, men skjerma til;  2,2 km frå Ulsåk med utsikt over Hydnafossen, Storehorn og opp gjennom heile dalen fram til Storeskardsnosi.

Lokalen har plass til ca. 20 personar. Kjøkkenet er lyst og moderne med det meste som ein treng. Til lengre kurs og arrangement leigar vi inn catering.

 

KONTAKT

Om du har spørsmål, eller ynskjer meir informasjon om leigeprisar, tilgjengeligheit eller anna – ta kontakt.

Bruk knappen til høgre for å sende ein e-post, eller ring HeimVegen.

Telefon: 90 65 64 07

AALSTVEIT GARD

Nært, men skjerma, finn du Aalstveit Gard.

Følg hovudvegen til Ulsåk, og følg vegen mot Lykkja i 2,2 km.

Aalstveit Gard

NØRELI

Nørelistølen er lett å finne, og ein kan køyre heile vegen inn somarstid.

Følg hovudvegen til Ulsåk, og ta av mot Lykkja. Eige skilt til Nørelistølen når du kommer opp på Lykkja.

Nørlistølen