Meditasjon og Naturleg Friluftsliv Retreat 2023

Meditasjon og Naturleg Friluftsliv Retreat 2023

Dato: 13 – 15 oktober på Aalstveit gard i Hemsedal

Dette retreatet blir leia av Jem Wilson Aalstveit.  Jem leiar HeimVegen, er øko-småbrukar og vegleder i meditativ friluftsliv og naturlege, mindfull movements, Qi Gong m.m..

Som  vanleg inkluderar retreatet  rolege, avslappande dagar med meditasjon og Qi Gong blant vakre fjell og skog, foredrag, gruppesamtaler måltidspraksis, økofilosofiske innslag mm… Vi legg opp til ein lengre felles turmeditasjon ute på laurdag – forhåpentlegvis på snaufjellet. Det blir ein kortare formiddagstur på Sundag. Retreatet blir på norsk med moglegheit for oversetjing til engelsk.

Antall deltakarar blir maks 10. min. 4. Ta gjerne kontakt tidleg for å sjekke om ledige plassar.

Retreatet begynner på fredagskveld  med eit felles lett måltid kl.1900. Retreatet sluttar på sundags ettermiddag kl.1400. Ta gjerne kontakt om du vil delta som nybegynner eller om du lurar på noko vedr. tidene.

Om Lokalet:
Kirsten og Jem Aalstveit organiserar retreatet på sin eigen gard. Det er vakker utsikt over høgfjell og skog med mange fine naturstigar til gåmeditasjon.

Påmelding:  før 1. oktober for å hjelpe god organisering.

Pris: Fredag-sundag kr.2000.

Merk: Slik blir du påmeldt;  først å ta kontakt for å sjekke om ledige plassar. Så betale det aktuelle beløpet til HeimVegen, konto 2367 20 41465. Send då e-post eller sms til Jem som set deg på deltakerliste, kjøper inn mat og evt ordne soveplass.

Mat:
Det blir servert vegetarmat. Ta med sjølv om du har spesielle behov.

Ta med:

Sovepose, pute, håndklede, toalettsakar. Du treng ledige kleder til meditasjon. Varme og  vanntette friluftskler og gode fjellsko/vandrestøvler til utendørs turmeditasjon (ta med gamasjer om du har).  Ta gjerne penn og notisblokk. Vi har meditasjonsputer, krakkar og teppe til utlån men du er velkomen til å ta med din eigen.

Alle er velkomne!

 

Pris og overnatting:
Dette inkluderar mat og bruk av fasilitetar. Enkel overnatting er gratis: fjelltelt (vi har nokre få til låns) eller flatseng på dojo-gulvet (madrass på gulvet i sovesal i meditasjonssalen). Evt i eige telt, bubil e.l.. Det er tilgang til garderobe, dusj og wc
Dei som ønskjer meir komfortabel innkvartering kan kontakte www.hemsedal.com

Reise:

Bussar frå Oslo og Bergen til Ulsåk i Hemsedal. Tog til Gol og møtande lokalbus til Ulsåk. Deltakarar kan bli henta frå Ulsåk som er 2.2km frå garden.

Kontakt og meir info: Jem Wilson, Aalstveit, 3560 Hemsedal, sms 90656407, e-post  jwilson@online.no
eller   info@heimvegen.com

Vel møtt til ei meiningsfull og lærerik helg!

Del gjerne innlegget på sosiale medier:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Skroll til toppen